#WijZijnWestVlaanderen

Vandaag organiseerden UNIZO West-Vlaanderen en Voka West-Vlaanderen een meet & greet tussen West-Vlaamse ondernemers en West-Vlaamse parlementsleden.

De bedoeling van deze ontmoeting? De bezorgdheden van West-Vlaamse ondernemers overmaken en zo vragen of ze op alle beleidsniveaus aan één West-Vlaams zeel kunnen trekken over die verschillende thema’s. En dat in het belang van alle West-Vlaamse ondernemers.

“De uitdagingen zijn groot, maar er zijn al even grote plannen om ze aan te pakken. Dan moeten we wel ons kwaliteitsmerk selfmade in West-Vlaanderen blijven hardmaken. We moeten elkaar vinden in een breed en open debat. Samen en niet tegen elkaar”, aldus Steve Ronse, voorzitter UNIZO West-Vlaanderen.

Voor mij is het alvast duidelijk: samen voor een sterk West-Vlaanderen in een ondernemend Vlaanderen!