Groot nieuws over mijn toekomst

Beste allen

๐—œ๐—ธ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐˜‚๐—น๐—น๐—ถ๐—ฒ: na lang beraad heb ik besloten om in 2024 te stoppen met al mijn politieke activiteiten. Zowel in mei โ€™24 als in oktober โ€™24 ambieer ik dus geen mandaat meer, noch voor het Vlaams Parlement, noch lokaal.

In 2024 zal ik 30 jaar lokaal mandataris zijn, waarvan 6 jaar als schepen en 18 jaar als burgemeester van onze mooie stad. Daarnaast zal ik ook de eer en het genoegen gehad hebben om 5 jaar jullie volksvertegenwoordiger te mogen zijn in het Vlaams Parlement.

Waregem, de stad waar ik al mijn hele leven woon, waar ik zo verliefd en ongelooflijk fier op ben, verdient alleen maar het allerbeste. Het is daarom tijd voor vers bloed: ik wil in 2024 kansen geven aan andere, jongere en nieuwere kandidaten binnen onze partij.

Het is een keuze die ik maak met het volste vertrouwen over de toekomst van onze partij. Het is een keuze die ik maak in de allerbeste verstandhouding met onze partij รฉn het is een keuze die ik maak met een bijzonder tevreden terugblik op de politieke carriรจre die ik mocht beleven.

Als u me kent (en u kent mij) weet je dat veel pathos en grote woorden niet aan mijn besteed zijn, maar in alle bescheidenheid ben ik trots op wat we de voorbije jaren verwezenlijkt hebben om van Waregem een moderne, bruisende en ondernemende stad te maken, klaar voor de toekomst. Er zijn er die zouden zeggen dat ze blij zijn een kei te hebben verlegd in een rivier op aarde (๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ด๐˜ต ๐˜ท๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜‰๐˜ณ๐˜ข๐˜ฎ ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ) maar ik hou het eerder bescheiden op het feit dat ik misschien wel het geluk gehad heb een steentje te hebben kunnen verleggen in de Gaverbeek.

Maar ook in het Vlaams Parlement kon ik deze legislatuur mijn deel doen voor onze economie: blij dat ik voor onze lokale ondernemingen een stem kan zijn in het Vlaamse Beleid.

De volgende twee jaar, tot de allerlaatste dag zal ik me uiteraard 100% blijven inzetten voor onze stad en Vlaanderen: binnen de gemeenteraad, het schepencollege en het Vlaams Parlement.

Met de allergrootste dank,

๐˜‘๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ณ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ด๐˜ญ๐˜ช๐˜ฅ

๐—ž๐˜‚๐—ฟ๐˜