Hulp bij online verkoop

Doordat winkels fysiek moeten sluiten door de genomen maatregelen van het Overlegcomité, schakelen heel wat ondernemers over op online verkoop.

Het is echter niet gemakkelijk om van het ene op het andere je volledige verkoop digitaal te laten ondernemen. Sommige waren al op de kar van de e-commerce gesprongen (maar kunnen zich nog steeds verder verbeteren), voor anderen is het een volledig nieuwe wereld.

Vlaio start nu met webinars “Eerste Hulp bij Online Verkoop”:

De Vlaamse overheid wil je graag ondersteunen bij de transformatie naar digitale verkoop. Dit inhaalprogramma Рbestaande uit een reeks gratis webinars Рis speciaal ontworpen om van jouw fysieke winkel ook een virtuele winkel te maken. 

In 5 boeiende, laagdrempelige sessies ontdek je tal van tips over starten met verkoop via internet, digitale strategie en virtuele communicatie met je klanten. Ook krijg je steeds de kans om je vragen rechtstreeks aan experten van Mex United te stellen, ook na het uitzenden van de webinars. Kortom, alles om jouw zaak praktisch klaar te stomen voor de toekomst, want online gaat nooit meer weg!

Meer info over die webinars kan je hier terug vinden.